Gardin som rumsavdelare

Takmonterad gardinskena
Har du tänkt på att en gardin kan fungera utmärkt som rumsavdelare? I en del fall vill man kunna ha en mer flexibel rumsavdelning, och då är en takmonterad gardinskena ett utmärkt val. I Kirsch skensortiment kan du välja om du vill ha en motoriserad rumsavdelare eller handdragen.

H-system som rumsavdelare
H-systemet är en utmärkt lösning i de fall du vill ha en mer permanent lösning, men som enkelt går att ta bort om det skulle behövas. Vad du väljer att hänga i Kirsch H-system är upp till dig, bara fantasin sätter gränser!

Gardin skapar rum i rummet

Takmonterad gardinskena
En takmonterad gardin kan ge det trista rummet ett helt annat uttryck och en helt annan innebörd. Kanske har du ett avlångt rum som är svårt att inreda och då kan en gardin som skapar rum i rummet vara lösningen. Plötsligt känns inte rummet så avlångt längre. Och när rummet skall användas i sin helhet drar du bara undan gardinen!

Flera förslag på rum i rummet
Andra exempel på rum i rummet kan vara en avskild sovalkov, privat arbetshörna eller en mysig biolounge. Tillvägagångssättet är detsamma; en takmonterad skena med mycket tyg. Ska avskärmningen t.ex. runda soffan, går det utmärkt – beroende på val av gardinskena kompletterar du antingen med en böj eller så beställer du en bockad måttanpassad gardinskena.

Välj en motoriserad gardin

Modern avskärmning
Till dig som vill ha ut det lilla extra av din gardin rekommenderar vi en motoriserad gardinskena. Du väljer själv om du vill styra gardinen med fjärrkontroll, väggkontakt eller touch motion som betyder att motorn sätter igång när du drar lite lätt i gardinen.

Mötande gardiner
Inte nog med att du kan få din gardin motoriserad, du kan också välja om du vill ha gardin på en sida eller på båda sidor – så att gardinerna möts när du väljer att dra för. Oavsett val av enkel gardin eller mötande så är valet av en motoriserad gardinskena ett utmärkt val i stora fönsterpartier.

Gardiner till Walk in Closet

Ultimata lyxen
Har du plötsligt ett rum över? Varför inte skapa en lyxig walk in closet! Istället för tunga otympliga garderober monterar du upp smart och enkel förvaring på rummets långsidor. I taket monterar du gardinskenor på vardera sida framför inredningen. I skenorna hänger du ditt favorittyg som dels skapar looken på rummet samtidigt som det döljer inredning och oreda.

En extra touch
Som pricken över i:et monterar du upp extra skön belysning, stor spegel och lägger in en fin tjock matta som hjälper till att dämpa ljud och samtidigt skapar en mysig atmosfär i din nyinredda walk in closet. Och gardinen, den styr du med fjärrkontroll eller lyxig dragstav i svart, stål eller antikmässing.