Precisely är en kollektion vackra, tidlösa måttanpassade gardinstänger i både klassiska och moderna former. Du kombinerar fritt mellan olika färger, former, dimensioner och material för att skapa din egen design.

Samtliga gardinstänger i koncept Precisely beställs måttanpassade. Det betyder att du, i de flesta fall, kan få en extra lång gardinstång, upp till 4 meter, utan att gardinstången behöver skarvas. Vill du ha en gardinstång som är ännu längre, skarvas den med en dold skarvdel. På så sätt kan din gardinstång bli nästintill hur lång som helst!

I konceptet Precisely finns både trästänger och stänger i metall, dessutom i en mängd olika färger.

Detta sortiment finns numera under Luxaflex varumärke, som du hittar här >>

<< Tillbaka till alla produkter

H-systemet

H-systemet är en måttbeställd produkt som ingår i kollektion Precisely. Systemet består av olika komponenter vilka du själv kombinerar ihop beroende på vilken funktion du vill uppnå.

H-systemet är en unik produkt som fungerar utmärkt som gardinstång, rumsavdelare, sänghimmel, klädhängare och mycket mer. Lek med tanken och du kan skapa alldeles unika byggnationer.

Exempel på uppsättningar

Gardinuppsättning: Två vertikala stänger, en vågrät stång och två hållare är receptet på en annorlunda och spännande gardinuppsättning.

Rumsavdelare: Två vertikala stänger, två vågräta stänger och fyra hållare är allt du behöver för att skapa en rumsavdelare. Och tyg så klart, eller något annat spännande material – det är bara fantasin som sätter gränser!

Sänghimmel: Fyra vertikala stänger, två vågräta stänger och fyra hållare behöver du för att göra en alldeles unik sänghimmel. Drapera och lek med valfria tyger.

Detta sortiment finns numera under Luxaflex varumärke, som du hittar här >>

<< Tillbaka till alla produkter